01 mai, 2008

Aprillikuu tegemised

Aprill on läbi ja viimane aeg oma tegemised kirja panna. Viimasel ajal olen olnud laisk kirjutaja. Kaunis kevad väljas ja nüüd rohkem tegemist õues. Lillepeenrad ja puude lõikamine jne. jne. Aga nüüd siis kenasti kõigest järgemööda.
Arillikuusse jäi 2 käsitööüritust, millest me oma käsitööringiga osa võtsime. 6. aprillil käisime Paides käsitööpäevadel, millega meie rahvas rahule jäi. Soetasime lõngu ja töövahendeid.
13. aprill toimus esimene Rapla käsitööringide õppepäev. Üritus oli vahva. Sai tutvuda ja tuttavaid kohata, näha mida teised teevad.
Aga enda käsitööalased tegemised on järgmised:


Vahepeal olin mütsi tegemise lainel. Valmisid 2 mütsi lapsele, peaümbermõõdule 49 cm. Kasutatud Capri lõnga ja nr. 3 heegelnõela. Mõlemad mütsid läksid sünnipäevakingitusteks.


Sünnipäevalapsi oli teisigi. Täditütrel oli sünnipäev ja kuna tema mees sai juba varem ühe vilditud seebi, siis tegin temalegi. Et igalühel ikka oma pesuseep peab olema. Ja kuna neil oma perefirma, siis saigi tehtud seep nende oma firmamärgiga. Firmaks Amello Grupp mis tegeleb looduslike puidukaitsevahendite müügiga.


Ka soolaleival sai käidud väikestviisi. Pererahvas sai meeneks heegeldatud võtmehoidja.

Tegelikult õmblesin pojale ka hommikumantli, kuid sellest veel pilt tegemata.
Ah jaa. Roheline müts ja seep sobisid hästi ka aprillikuu rohelise värvispektri tegemisse. Nüüd vaja hakata roosa lainel mõtlema :)

Kommentaare ei ole: